Ana Sayfa Haberler Macbook satışları yükselişe geçti

Macbook satışları yükselişe geçti

0
2018 MacBook Pro Apple

Covid-19 pandemi sürecinde insanların evden çalışmaya başlaması ve öğrencilerin evden eğitim görmeleri bilgisayarlara olan ilgiyi artırdı. Bilgisayarlara artan bu ilgi Apple işine yaramış gibi duruyor. Apple tedarikçilerinden Macbook satışları hakkında yeni raporlar geldi.

Macbook satışları hakkında yeni rakamlar var

Apple pandemi sürecinde Macbook satışları konusunda mutlu olmuş gibi duruyor. Apple tarafından açıklanmış yeni rakamlar yok ancak tedarikçilerden gelen yeni raporlar, bilgisayar satışları hakkında bazı bilgileri bizlere sunuyor.

Apple tedarikçisi tarafından yayınlanan yeni raporlar, Apple’ın pandemi sürecinde MacBook satışlarını artırdığını işaret ediyor. Apple’ın tedarikçisinin yayınladığı raporda, MacBook bilgisayarların sevkiyatı bu yılın üçüncü çeyreğinde eski döneme göre daha fazla olacak.

Yayınlanan yeni rakamlara bakacak olursak, pandemi döneminde Apple bilgisayarlara yaşanan yoğun ilgiden sonra stokların yenilenmeye ihtiyacı var. Bu yılın üçüncü çeyreğinde, Apple tedarikçisi sevkiyatlarda %20 ile %30 arası artış yapacak. Apple stoklarındaki ürünlerin yerine yeni bilgisayarlar üretmek içim tam gaz üretime devam edecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz