Ana Sayfa Haberler macOS Catalina USB sorunu düzeltildi

macOS Catalina USB sorunu düzeltildi

0

Yeni macOS Catalina 10.15.6 güncellemesi, 2020 MacBook Air ve MacBook Pro modellerinin bağlantı noktalarının rastgele güç kestiği USB sorununu düzeltti.

macOS Catalina USB sorunu düzeltildi

Catalina güncellemesi, Apple’ın sürüm notlarında “bazı USB fare ve izleme yüzeylerinin bağlantıyı kesebileceği bir sorunu çözüyor” olarak geçiyor. Kısa bir sürüm notu için, düzeltme hakkında daha fazla ayrıntıya yer verilmemiş.

Ancak, düzeltme henüz gelecekteki macOS Big Sur sisteminin en son beta sürümlerine uygulanmadı. İlk geliştirici betaları kullanan test uzmanları da aynı problemi yaşadıklarını bildirdi.

macos catalina usb sorunu

Big Sur veya Catalina’nın önceki sürümündeki kullanıcılar, USB aygıtlarının yeniden başlatılması, bağlantısının kesilmesi ve yeniden bağlanması gibi diğer geçici çözümlerle sorunun geçici olarak çözülebileceğini aktarıyorlar. Ayrıca Thunderbolt 3 girişine sahip bazı USB 2.0 aygıtlar bu girişle sorunsuz çalışıyor.

2020 MacBook Air ya da MacBook Pro kullanıcısı iseniz verilerinizin zarar görmemesi açısından cihazınızı macOS Catalina 10.15.6 sürümüne güncellemenizde yarar var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz