Ana Sayfa Haberler Apple Arcade oyun kontrolcüsü için ilk ayrıntılar belli oldu

Apple Arcade oyun kontrolcüsü için ilk ayrıntılar belli oldu

0

Oyun dünyasında daha çok tanınır olmak isteyen Apple Arcade oyun kontrolcüsü özellikleri ile adından söz ettirdi. Halihazırda Apple Arcade hizmetini oyunculara sunan firma, oyuncuların daha iyi oyun deneyimi yaşayabilmesi için bir kontrolcü geliştiriyor.

Apple Arcade oyun kontrolcüsü için ilk ayrıntılar belli oldu

Apple’ın, Arcade ve diğer ekosistemi için gelişmiş özellikli bir ürün geliştirdiği belirtiliyor. Ürün hakkında ilk bilgiler de gelmeye başladı. Kontrolcü, diğer Apple ürünlerinde olduğu gibi Lightning girişiyle şarj olacak. Bu da ürünün diğer Apple ürünleriyle rahatlıkla kullanılmasını sağlayacak.

Apple Arcade oyun kontrolcüsü

Öte yandan Apple Arcade oyun kontrolcüsü özellikleri için çıkan sızıntıda kablosuz şarj bilgisi de yer alıyor. Oyuncularla buluşmaya hazırlanan kontrolcünün kablosuz şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Bu da kullanıcılara daha fazla kolaylık sağlayacak.

ARM tabanlı bir işlemciye sahip olabileceği de ayrıntılar arasında yer alan Apple Arcade oyun kontrolcüsünün şu an geliştirme aşamasında olduğu ve 2021 yılında raflarda yerini alacağı konuşuluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz