Ana Sayfa Haberler Apple Haritalar’ın iç mekan harita özelliği Türkiye’de

Apple Haritalar’ın iç mekan harita özelliği Türkiye’de

0

WWDC19’da tanıtılan Apple Haritalar için iç mekan harita özelliği, geçtiğimiz bir yılda kullanım oranı önemli ölçüde artan bir özellik oldu. Özellikle ABD ve Avustralya’da kullanım oranı artan bu özellik, Türkiye’de bir havalimanı ile bazı AVM’lerde görünmeye başlandı.

Apple Haritalar’ın iç mekan harita özelliği Türkiye’de

Apple’ın Harita uygulaması için geliştirmeleri tüm hızıyla sürüyor. İlk tanıtıldığı WWDC19 etkinliğinden bu yana oldukça farklı özelliklerle zenginleşen Apple Haritalar iç mekan harita özelliği ile kullanıcılara daha pratik bir konum deneyimi sunmaya devam ediyor.

ABD ve Avustralya başta olmak üzere birçok ülkede kullanımda olan ancak çoğu faydalı özelliğin henüz eklenmemesinden dolayı istenen performansta görülmeyen Apple Haritalar iç mekan harita özelliğinin Türkiye’deki bazı AVM’lerde kullanıldığı ortaya çıktı.

Türkiye’de yoğun bir şekilde kullanılan Apple Haritalar uygulamasındaki iç mekan haritası özelliği bulunan AVM’ler şu anlık sadece İstanbul’da yer alıyor. İç mekan desteği sunan tek havalimanı ise Sabiha Gökçen Havalimanı oldu. İşte iç mekan harita desteği sunan AVM’ler;

Sabiha Gökçen Havalimanı:

apple haritalar iç mekan harita özelliği

Forum İstanbul:

apple haritalar iç mekan harita özelliği

Akasya Acıbadem AVM:

Akmerkez:

Vadistanbul AVM:

City’s Nişantaşı:

Meydan İstanbul AVM:

Kozyatağı Carrefour AVM:


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz