Ana Sayfa Aksesuar Apple Glass yüzeyleri dokunmatik ekrana dönüştürecek

Apple Glass yüzeyleri dokunmatik ekrana dönüştürecek

0

Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir Apple patentine göre, geliştirilmekte olan Apple Glass, bazı yüzeyleri dokunmatik ekrana dönüştürebilecek

Apple Glass yüzeyleri dokunmatik ekrana dönüştürecek

Yakın zamanda açıklanan bir patent başvurusu, Apple’ın boş bir ekran olarak sahibi dışında herkese görünecek bilgileri görüntülemek için Apple AR’yi kullanmanın bir yolunu önerdiğini gösterdi. Söz konusu uygulamada, herhangi bir yüzeyin Apple Glass kullanıcılarına düğme ve ekran ile kontrol paneli olarak görünmesini sağlamaya çalışıyor.

apple glass patent
Düz, kare bir nesnenin bir hesap makinesine nasıl dönüştürülebileceğini gösteren patentten detay

Apple’ın yeni patenti, herhangi bir yüzeydeki dokunma veya dokunmaların tanınmasını içeriyor ve kullanıcı bunu parmak ucu sensörleri takmadan veya algılayıcı kullanmadan yapabiliyor.

Ayrıca herhangi bir ölçüdeki nesne, AR yardımı ile ihtiyaç duyulan herhangi bir fiziki nesne işlevini görebiliyor. Patent örneğinde de görüldüğü gibi, kare düz bir nesne Glass ve Apple AR yardımıyla hesap makinesi işlevi görüyor. Isı-hareket algısı sayesinde de sanal düğmelerle düzgün bir şekilde kullanılabiliyor.

Apple Glass ve Apple AR, gelecekte insanlığa çok farklı bir bakış açısı katmak için geliştirilmeye devam ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz