Ana Sayfa Haberler Erkek Siri’ye sorduk – Bağcılar’dan gelsen nasıl olurdun?

Erkek Siri’ye sorduk – Bağcılar’dan gelsen nasıl olurdun?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iOS 14 ile beraber karşımıza çıkacak olan erkek Siri sesi nasıl çalışıyor sorusunu zor sorular ile test edip cevaplıyoruz.

Erkek Siri sesi bizlere neler söyledi?

Uzun zamandır kadın sesi ile hayatımızda olan Siri’ye artık hem erkek sesi geldi hem de yeni bir kadın sesi  geldi. Peki yenilenen Siri zor sorularımıza karşı bizlere nasıl cevaplar verdi? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile beraber bırakalım.

Siri 20 kat daha gelişti

Apple iOS 14 ile beraber Siri için birçok yenilik gerçekleştirdi. Son 3 yıl içerisinden 20 kat gelişen Siri’ye bu yıl gelen yenilikler arasında Siri’nin artık tüm ekranı kaplamadan bizler ile iletişimde kalması ve yenilenmiş sesleri bulunuyor. Siri’yi kullanmaya başladığınızda var olan ekrandan kopmuyor, alt veya üst tarafta Siri’den gelen bilgileri görebiliyorsunuz. Ayrıca Siri için ülkemize erkek sesi de geldi. Bu erkek sesi, kadın Siri sesinden sıkılanlar için bir farklılık olabilir. iOS 14’ün sonbaharın sonunda yayınlanmasına biraz daha varken sizler de iOS 14 Beta yükleyerek Siri’nin yeni haline erkenden kavuşabilirsiniz. iOS 14 Beta nasıl yüklenir sorusunun cevabını ve gerekli linkleri açıklamalar kısmından bulabilirsiniz.

iOS 14 güncellemesi alacak cihazlar

– iPhone SE 2

– iPhone 11

– iPhone 11 Pro

– iPhone 11 Pro Max

– iPhone XS Max

– iPhone XS

– iPhone XR

– iPhone X

– iPhone 8 Plus

– iPhone 8

– iPhone 7 Plus

– iPhone 7

– iPhone 6S

– iPhone 6s Plus


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz