Ana Sayfa Apple 2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri sahibini buldu

2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri sahibini buldu

0

Bu yıl 13.’sü düzenlenen iPhone Fotoğraf Ödülleri için beklenen açıklama geldi. 2020  iPhone Fotoğraf Ödülleri kazananları duyuruldu. Ödülleri kazananlar arasında ne yazık ki ülkemizden biri bulunmuyor. Ancak, fotoğrafların oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz.

2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri kazananları

Bu yılın ödüllerini kazananlar 20’den fazla ülkeden seçildi. Bu da çeşitliliğin üst seviyede olduğunu gösteriyor. Geniş manzaralardan tek bir ağaca birçok farklı perspektif kazananlar arasında yer alıyor.

Yılın Büyük Ödülü, “Uçan Çocuklar” isimli çalışmasıyla Birleşik Krallık’tan sokak fotoğrafçısı Dimpy Bhalotia’ya verildi.

Hindistan’dan Artyom Baryshau’nun görüntülediği mavi çizgilerin masmavi gökyüzünde kaybolduğu “Duvar Yok” isimli çalışması birincilik, Çin’den Geli Zhao‘nun çektiği bulutlu bir günde rüzgarı yakalayan çarşafların görüntülendiği isimsiz çalışması ikincilik ve Irak’tan Saif Hussain’in çektiği yaşlı bir adamın kendi farklı bakış açıları arasında görüntülendiği “Gençlik Şeyhi” isimli portre çalışması üçüncülük ödülü aldı.

Bu fotoğrafların çekildiği cihazlar sırasıyla: iPhone X, iPhone 6, iPhone XS Max ve iPhone X.

18 kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri tüm dünyadan Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Bahreyn, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Filipinler, Hollanda, Hong Kong, Irak, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Kanada, Kolombiya, Peru, Portekiz, Rusya, Singapur ve Tayvan gibi birçok ülkeyi temsil eden fotoğrafçılara verildi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz