Ana Sayfa Haberler 7.5 TL’lik şarj kablosu ile iPhone şarj ederseniz ne olur?

7.5 TL’lik şarj kablosu ile iPhone şarj ederseniz ne olur?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda ucuz iPhone şarj kablosu ile iPhone’u şarj etmek nasıl bir deneyim sunuyor, orijinal iPhone şarj kablosu farkları neler sizlere anlatıyoruz.

Ucuz iPhone şarj kablosu ile iPhone’u şarj etmek

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı bir içerik ile karşınızdayız. Orijinal iPhone kablolarının fiyatının yükselmesi ile beraber birçok kullanıcının yönelmiş olduğu uygun fiyatlı iPhone Lightning kabloları nasıl bir performans sergiliyor sizler için denedik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Çakma şarj kablolarını neden tercih etmeyelim?

Orijinal olmayan iPhone şarj kabloları kullanıcıların son zamanlardaki tercihi oldu. Bu kablolar orijinal kablolara göre oldukça uygun fiyatlılar ancak şarj ettiğimiz cihazlara zarar verebiliyorlar. Bu kablolar, orijinal olmayan şarj kablolarına göre şarj edilen cihazın hem daha yavaş şarj olmasına sebep oluyorlar hem de şarj olan bataryanın sağlığı için tehlikeli durumlar oluşturabiliyorlar.

Ne yapmamız gerekiyor?

Bizim sizlere ilk tavsiyemiz her zaman için orijinal aksesuarları kullanmanız. Eğer bu kabloları satın alacak bütçeniz yoksa, son tercih olarak Apple’ın lisans vermiş olduğu aksesuar üreticilerini tercih etmelisiniz. Bu tercih ile beraber bütçeniz ilk başta zorlansa bile uzun vadede şarj edeceğiniz cihazların batarya sağlığını koruyabilirsiniz.

Sihirli Elma YouTube kanalına abone olduktan sonra videomuzu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz