Ana Sayfa Haberler iPhone 8 Plus hala alınır mı?

iPhone 8 Plus hala alınır mı?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda bizlere uzun zamandır sorulan iPhone 8 Plus alınır mı, iPhone 8 Plus özellikleri hala mutlu eder mi sorularını cevaplıyoruz.

iPhone 8 Plus alınır mı?

Diğer güncel modellere nazaran daha uygun fiyatlı bir model olan ancak 2 yıl önceki bir iPhone modeli olan iPhone 8 Plus alınır mı? Alınacaksa nelere dikkat edilmeli? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone 8 Plus özellikleri neler?

Arkası ve önü cam olarak tasarlanan telefonun yanları alüminyum olarak karşımıza çıkıyor. Telefonun ön tarafında ise 1080×1920 çözünürlüğe sahip bir Retina IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekran herhangi bir çentiğe sahip değilken 401 ppi değerine ulaşabiliyor. Telefonun işlemcisi Apple’ın bir zamanlar en güçlü işlemcisi olarak karşımıza çıkan Apple A11 Bionic. Bu işlemci günümüz için halen hızlı bir işlemci olarak karşımıza çıkıyor ve bu işlemciye tüm depolama alanlarında 3 GB RAM eşlik ediyor.

Telefonun arkasında 2 farklı, ön tarafında ise tek kamera bulunuyor. Arka taraftaki ana kamera 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyaframa sahip. Bir diğer kamera ise telefoto kamera. Bu kamera iPhone 8 Plus’a 2x zoom yapabilme yeteneği kazandırırken, portre fotoğraflar çekilmesine de yardımcı olabiliyor. iPhone 8 Plus’ın arka kamerası 4K 60 FPS videolar çekebiliyor. Ön tarafta ise tek bir kameramız var. Bu kamera 7 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyaframa sahip. Telefon 2691 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Bu batarya telefon için şu anda 1 günü ucu ucuna yetebiliyor. Kutudan çıkan 5 Watt gücündeki adaptörle bu telefon 3 saate yakın sürede şarj oluyor.

iPhone 8 Plus hakkında fikirlerimizi söylediğimiz videoları izledikten sonra sizler de bizlerle fikirlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz