Ana Sayfa Haberler macOS Big Sur Public Beta sürümü yayınlandı

macOS Big Sur Public Beta sürümü yayınlandı

2

Mac kullanıcılarının sadece Developer Beta olarak deneyimleyebildiği macOS Big Sur nihayet Public Beta sürümüyle çıktı. WWDC20 etkinliğinde tanıtılan macOS Big Sur Public Beta hangi cihazlarda kullanılabiliyor?

macOS Big Sur Public Beta

macOS Big Sur Public Beta yayınlandı

Geliştirici beta sürümünde olan yeni macOS sürümü açık betaya geçerek yeni özelliklerini kullanıcıların hepsine sunmuş oldu. Tabi ki beta sürüm olduğu için cihazınızda veya yazılımda yüksek kararlılık beklememek gerekiyor.

macOS Big Sur genel beta sürümü, Çarşamba günü yayınlanan dördüncü geliştirici beta sürümüyle aynı yapıyı barındırıyor. macOS’taki en büyük değişiklikler, yuvarlatılmış pencereler ve baştan sona daha fazla şeffaflıkla tasarlanan pencereler yeni test kullanıcılarını bekliyor. Ayrıca bu beta sürümü, Safari kullanırken YouTube videolarının ilk kez 4K oynatılmasını da sağlıyor.

macOS Big Sur Public Beta

macOS Big Sur Public Beta indirmek için buradan Apple Beta Yazılım Programı’na Apple ID’niz ile oturum açıp macOS Big Sur Public Beta dosyasını cihazınıza indirmeniz gerekiyor.

Yeni macOS Big Sur işletim sistemi aşağıdaki modellerde kullanılabilir olacak;

  • MacBook (2015 ve sonrası)
  • MacBook Air (2013 ve sonrası)
  • MacBook Pro (2013 ve sonrası)
  • Mac Mini (2014 ve sonrası)
  • iMac (2014 ve sonrası)
  • iMac Pro (2017 ve sonrası)
  • Mac Pro (2013 ve sonrası)

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz