Ana Sayfa iOS 49 TL’ye Apple’ı kandıran klavyeyi denedik!

49 TL’ye Apple’ı kandıran klavyeyi denedik!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda A101’de satılan kablosuz klavye Piranha 2375 özellikleri neler yakından bakıyoruz. iPhone, iPad ve Windows cihazlarla çalışabilen cihaz bizlere çok farklı bir deneyim sundu!

A101’de satılan kablosuz klavyeyi denedik!

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple cihazlar ile uyumlu olan ve 49 TL fiyat etiketi ile A101’de satılan klavyeyi denedik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

A101’de satılan kablosuz klavye Piranha 2375 özellikleri

A101’de satılan Piranha’nın uygun fiyatlı klavyesi kablosuz bir şekilde iPhone, iPad, Windows ve Mac cihazlara bağlanabiliyor. Bu klavye, gücünü içerisine takacağımız 2 adet pilden alıyor. Klavyeyi, MacBook’larda kullanmak için ilk olarak bilgisayara kolayca tanıtmak gerekse de diğer cihazlarda eşlemenin ardından kolayca kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Cihaz bağlandığı tüm cihazlarda kolayca çalışabiliyor. Birçok kullanıcı 49 TL fiyat ile kablosuz klavyeden biraz endişe duysa da bizim yaptığımız ilk testlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadığımızı da belirtelim.

Sihirli Elma YouTube kanalında videomuzu izledikten sonra yorum yapmayı ve fikirlerinizi belirtmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca Sihirli Elma YouTube kanalında görmek istediğiniz farklı içerikleri yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz