Ana Sayfa Apple Music Apple’dan yeni paket abonelik hizmeti: Apple One

Apple’dan yeni paket abonelik hizmeti: Apple One

0

Bloomberg’den Mark Gurman’ın yeni bir raporuna göre Apple, Ekim ayında Apple One adlı yeni bir abonelik hizmeti paketlerini piyasaya sürecek. iPhone 12 ile bu paketlerin ortaya çıkması bekleniyor.

Apple’dan yeni paket abonelik hizmeti: Apple One

Paket serisi, müşterilerin birkaç Apple dijital hizmetine birlikte abone olmalarına olanak tanıyacak. Bunun, hizmetlere ayrı ayrı abone olunan zamandan daha düşük bir aylık ücretle sonuçlanması bekleniyor. Bloomberg, Apple One abonelik paketlerinin yeni iPhone modelleriyle birlikte Ekim ayında piyasaya sürülmesinin planlandığını paylaştı.

apple one

 

Gurman, farklı Apple One abonelik tiplerinin olacağını açıkladı. Buna göre temel paket yalnızca Apple Music ve Apple TV+ içerirken, daha pahalı olan diğer paket Apple Arcade’i de içerecek. Bir sonraki aşamada Apple News+ ve ardından iCloud saklama alanının bulunduğu daha pahalı bir paket eklenecek. Paketin Apple Care desteğini içermesi beklenmiyor.

Apple’ın ayrıca ‌iPhone‌, iPad ve ‌Apple TV‌ için bir uygulama aracılığıyla kullanılabilen sanal fitness dersleri için yeni bir hizmet geliştirdiği konuşuluyor. Fitness hizmetinin, yeni paketlerin üst düzey abonelik tipinde sunulması bekleniyor. Apple’ın yeni paketi, Apple’ın altı kişiye kadar erişim sağlayan Aile Paylaşımı sistemiyle çalışacak. Bilindiği üzere iOS güncelleme kodları arasında bu paketlerin ilk izleri ortaya çıkmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz