Ana Sayfa Haberler iPhone kullanıcılarının yaptığı hata!

iPhone kullanıcılarının yaptığı hata!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, iCloud saklama alanı dolu sorunun genel olarak yaşattığı soruna ve sebebine yakından bakıyoruz.

iCloud saklama alanı dolu hatası çözümü

Sihirli Elma YouTube kanalında faydalı ve bilgilendirici videolarımıza devam ediyoruz. Bu seferki videomuzda insanların fotoğraflarını iCloud’a yedeklemesinden dolayı oluşan sorunu nasıl çözebileceklerini anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Fotoğraf yedeklerini baş bir yerde tutun!

iCloud, Apple’ın her kullanıcısı için sunmuş olduğu bir bulut yedek servisi. Burada, her Apple kullanıcısı ücretsiz olarak 5 GB boyuta kadar verilerini saklayabiliyor. Bu 5 GB ücretsiz depolama alanı, rehber ve şifreler gibi basit yedeklemeler için oldukça yeterli bir alanken bazı kullanıcılar bu alanı hızlıca doldurabiliyor. Bu sorunlardan en büyüğü, kullanıcıların özellikle iPhone’lardaki fotoğraflar ve videolarını buraya yedeklemesinden dolayı kaynaklanıyor. Buradaki iCloud alanını ücret ile yükseltmek mümkün olsa da bu videoda sizlere çok farklı çözümler sunduk. Eğer sizin de iCloud saklama alanınız fotoğraflarınızdan dolayı doluluk yaşıyorsa bu videoya bakmakta fayda var.

Sihirli Elma YouTube kanalındaki videomuzu izledikten sonra aşağıya yorum yazmayı ihmal etmeyin. Ayrıca yeni videolardan haberdar olmak için kanalımıza abone olabilir ve abone ol butonunun yanındaki zile tıklayarak tüm faydalı videolardan haberdar olabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz