Ana Sayfa Haberler iPhone hakkındaki garip şarj efsanelerini denedik!

iPhone hakkındaki garip şarj efsanelerini denedik!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone şarjı hakkında yanlış bilinen efsaneleri test ediyor ardından da iPhone nasıl şarj edilmeli sorusuna cevap veriyoruz.

iPhone nasıl şarj edilmeli?

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler üretmeye devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone’ların şarj olması hakkında bilinen yanlışlara bakarken, en fazla bilinen efsaneleri de test ediyoruz. iPhone’lar hakkında ortaya çıkan bu garip efsaneler gerçek olabilir mi? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone şarjı hakkında yanlış bilinen efsaneleri

Apple’ın üst düzey teknolojiler ile ürettiği iPhone’lar hakkında birçok yanlış bilgi bulunuyor. Bilinen en fazla yanlış bilgiler ise şarj konusunda karşımıza çıkıyor. iPhone’ların bazı cihazlar ile daha hızlı şarj olduğundan tutun da bazı bazı durumlarda iPhone’ların garantisinin erkenden biteceğine kadar birçok efsane var. Bu efsaneler hakkında fikirlerimizi söyledikten sonra sizler için iPhone bataryası hakkında birçok bilgi verdik.

YouTube videomuzu izledikten sonra videomuz hakkında yorumlarda yorum yapmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz