Ana Sayfa Haberler iOS 14 Beta 5 yayınlandı! Zaman seçici, gizli fotoğraf albümü ve fazlası

iOS 14 Beta 5 yayınlandı! Zaman seçici, gizli fotoğraf albümü ve fazlası

0

Apple, geliştiricilere resmi olarak iOS 14 beta 5 ve iPadOS 14 beta 5 yayınladı. Bu haftanın güncellemesi, iOS 14 deneyimine, seçme zamanları için kaydırma tekerleğinin geri dönüşü ve yeni bir Apple News pencere öğesi seçeneği de dahil olmak üzere, birkaç küçük ama dikkate değer değişiklik getiriyor.

iOS 14 Beta 5 yayınlandı! Zaman seçici, gizli fotoğraf albümü ve fazlası

iOS 14 beta 5 ve iPadOS 14 beta 5, indirme boyutu açısından oldukça büyük güncellemelerdir ve çoğu kullanıcı için sırasıyla yaklaşık 2 GB ve yaklaşık 4 GB boyuta sahip.

iOS 14 Beta 5’teki yenilikler

  • iOS 14’te sunulan değişikliklerden biri, ikonik kaydırma tekerleğinden kurtulan yeni zaman seçici oldu.

  • iOS 14 beta 5’te Apple News için yeni bir pencere öğesi eklendi. Bu pencere öğesi, yalnızca iOS veya iPadOS’in en solundaki “Bugün” ekranı için kullanılabiliyor. Bu pencere öğesi, Apple News pencere öğelerinin sayısını yediye çıkarıyor ve En Çok Okunan Haberler, Sizin İçin ve En İyi Apple News + başlıklarında yer alıyor.

  • Ayarlar uygulamasında, Gizli Albümü artık Fotoğraflar uygulamasında devre dışı bırakabilirsiniz. Ayarlar’ı açın, Fotoğraflar’a ilerleyin ve “Gizli Albüm” ü arayın.
  • Ayarlar’da geliştiriciler için yeni Uygulama Klibi test seçenekleri
  • Widget’lar için yeni konum erişim isteği:

iOS 14 Beta 5

  • Kısayollar uygulamasında yeni bir “Yenilikler var mı?” açılış ekranı:

iOS 14 Beta 5


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz