Ana Sayfa Haberler iPad ile iPad Pro arasındaki farklar neler?

iPad ile iPad Pro arasındaki farklar neler?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda, iPad alırken karşımıza çıkan iki model arasındaki farklara bakıyoruz. iPad ile iPad Pro arasındaki farklar neler, kim hangisini neden seçmeli sizler için açıkladık.

iPad ile iPad Pro arasındaki farklar neler?

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple hakkında farklı videolar üretmeye devam ediyoruz. iPad satın alırken karşımıza birçok model çıkıyor ve bu modeller arasında kararsız kalıyoruz. En çok kararsız kaldığımız model ise iPad ile iPad Pro oluyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri iPad ile iPad Pro arasında hangi farkların olduğunu belirttiğimiz videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi model kime göre?

7. nesil iPad, 32 GB depolama alanına sahip başlangıç modeli ile 2.699 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. iPad Pro 4. nesile baktığımızda ise 11 inç ekran büyüklüğüne sahip, 128 GB depolama alanına sahip başlangıç modelin 6.699 TL gibi bir fiyat etiketi ile karşımıza çıktığını görüyoruz. 7. nesil iPad, öğrenciler ve büyük ekranlı cihaz isteyen herkes için harika bir tablet olarak karşımıza çıkıyor. Bu cihaz ile Apple ekosistemine katılabiliyor ve Apple Desteği sayesinde Apple tablet deneyimini en uygun fiyata elde edebiliyorsunuz. iPad Pro tarafına baktığımız zaman ise 2 farklı ekran modeli ile beraber daha büyük bir ekran modeli, daha güçlü işlemler için güçlü bir işlemci görüyoruz. Tasarım tarafında daha üst bir tasarım ile karşılaştırken, Touch ID yerine Face ID teknolojisi ile de karşılaşıyoruz. Sadece bunlar da değil, her iki cihazın arasındaki teknik farklar kadar, desteklenen aksesuar farklıların da karşımıza çıkıyor. Tüm bunları ve kullanıcılara sağlanan deneyimi size bu videomuzda anlattık.

Sihirli Elma YouTube kanalına abone olmayı ve videolarımızdan haberdar olmak için çan simgesine basmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz