Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 6 hakkında tüm bilinenler

Apple Watch Series 6 hakkında tüm bilinenler

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple Watch 6 özellikleri nasıl olacak sorusunu, bu zamana kadar ortaya çıkmış en mantıklı sızıntılar ile cevaplıyoruz.

Apple Watch 6 özellikleri bizlere neler sunacak?

Apple’ın en sevilen aksesuarları arasında yer alan Apple Watch serisinin yeni üyesi Apple Watch Series 6 hakkında ortaya çıkan tüm sızıntıları sizler için bu videomuzda sıraladık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Bu zamana kadar ortaya çıkan sızıntılar 

Apple Watch Series 6 hakkında ortaya çıkan en büyük sızıntı sağlık konusunda oldu. Apple Watch Series 5 ile herhangi bir yeni sağlık özelliğinin gelmemesi, Apple Watch Series 6 ile beraber sağlık konusunda daha fazla yenilik göreceğimizi kesinleştirdi. Apple Watch Series 6, kan oranındaki oksijen oranını ölçebilecek. Bu ölçüm, kullanıcıların sağlık konusundaki farkındalığını daha da artıracak. Kullanıcılar, bu özellikle beraber zihin sağlığı özelliğine de kavuşacak. Bu özellikle beraber kullanıcılar zihinsel olarak ne kadar yorgun olduğunu görebilecek.

Apple Watch Series 6, çıkış tarihi ile de gündeme geldi. iPhone 12 serisi ile aynı zamanda tanıtılması beklenen model, iPhone 12 serisinin 1-2 hafta geç tanıtılacağı haberi ile bir sızıntı daha almış oldu. Apple Watch Series 6, iPhone 12 serisi ile Kasım ayına doğru karşımıza çıkacak.

Tüm sızıntıları anlattığımız videomuzu izledikten YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz