Ana Sayfa Haberler 11 yıl geciken inceleme – iPhone 3GS inceleme

11 yıl geciken inceleme – iPhone 3GS inceleme

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. iPhone 3GS inceleme videomuzda 2009 yılında 3. nesil iPhone olarak tanıtılan iPhone 3GS özellikleri neler yakından bakıyoruz.

iPhone 3GS inceleme

2009 yılında birçok yenilikle kullanıcıların karşısına çıkan, 2012 yılna kadar efsane haline gelmiş bir modelin incelemesi ile karşınızayız. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone 3GS özellikleri nelerdi?

Videomuzda incelediğimiz model, 3.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahipti. Bu ekran 320×480 piksel çözünürlüğe sahip TFT kapasitif bir paneldi. Telefon 12.3 mm gibi kalın bir yapıya sahipti ve 135 gr ağırlığındaydı. Telefonun içerisinde işlemci olarak Cortex-A8 işlemcisini görebiliyoruz. 600 MHz hızında çalışan bu işlemciye, 8, 16 ve 32 GB depolama alanlarında 256 MB RAM eşlik ediyordu. Telefon, arka tarafta tek kamera ile kullanıcıları mutlu etmeyi başarmıştı. Ön tarafta herhangi bir kameraya sahip olmayan telefonun arka taraftaki kamerası 3.5 Megapiksel çözünürlüğündeydi. Ayrıca ilk defa bir iPhone video çekebiliyordu ve video kalitesi olarak 480P karşımıza çıkıyordu.

Sihirli Elma YouTube kanalında incelememizi izledikten sonra kanala abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz