Ana Sayfa Haberler Apple watchOS 7 beta 7 sürümünü yayınladı

Apple watchOS 7 beta 7 sürümünü yayınladı

0

Apple; iOS 14, iPadOS 14 ve watchOS 7 için yedinci beta sürümüne Apple Watch ile başladı. watchOS 7 beta 7 özellikleri neler?

Apple watchOS 7 beta 7 sürümünü yayınladı

En yeni beta sürümleri, geliştirici Beta programına katılanlar tarafından Apple Geliştirici Merkezi’nden veya halihazırda betaları kullanan cihazlar için kablosuz güncelleme olarak edinilebiliyor. Genel beta sürümleri, Apple Beta Yazılım Programı sitesinden erişilebilen geliştirici sürümlerinden genelde birkaç gün sonra geliyor.

watchos 7 beta 7

İlk 6 beta sürümüne kıyasla, beta 7 ile daha az değişiklik görüyoruz. Genel olarak başlık hatası ve performans güncellemeleri altında daha fazla geliştirmenin olduğu göze çarpıyor.

Geliştirici beta sürümüne kaydolduysanız, Watch uygulaması> Genel> Yazılım güncellemesinde en son güncellemeyi kontrol edin. Tüm geliştiricilere sunulması biraz zaman aldığından, hemen görmezseniz tekrar kontrol edin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz