Ana Sayfa Haberler iOS 14 Beta 7 yayınlandı! Uygulama Kitaplığı ve duvar kağıtları..

iOS 14 Beta 7 yayınlandı! Uygulama Kitaplığı ve duvar kağıtları..

1

iPhone 12 ile birlikte kullanıma girecek olan iOS 14 için Apple, her hafta yeni güncellemelerle, yeni özellikleri denemeye devam ediyor. Kısa süre önce yayınlanan iOS 14 Beta 7, Apple Developer Center üzerinden 18a5369b yapı numarası ile yayınlanmış durumda. İşte merakla beklenen iOS 14 Beta 7 özellikleri!

ios 14 beta 7

iOS 14 Beta 7 yayınlandı! Uygulama Kitaplığı ve duvar kağıtları..

Önemli  değişiklikler arasında, Uygulama Kitaplığı tamamen yeni kategoriler ve güncellenmiş kategori adları ile güncellendi. “Üretkenlik” klasörünün adı “Verimlilik ve Finans” olarak değişirken, “Referans ve Okuma” klasörünün ismi de “Bilgi ve Okuma” haline geldi. Ayrıca “Alışveriş ve Yemek” ve “Seyahat” adlı iki yeni kategori eklendi.

 

Bir başka değişiklik de duvar kağıtları kategorisinde gerçekleşti. Retro çizgili önceki pastel renkli duvar kağıtları, hem açık modda hem de karanlık modda çalışacak şekilde güncellendi. Artık karanlık mod etkinleştirildiğinde, bu duvar kağıtları sadece merkezde çizgiler olacak şekilde simsiyah olacak.

14 Beta 7 özellikleri arasında, Beta 6’da AirPods Pro ile yaşanan bir bağlantı hatası da giderilmiş görünüyor. Bildiğiniz gibi iOS 14‘ün henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da, Apple iki haftalık güncelleme takvimini bir haftalık olarak değiştirdi. Bu da iOS 14 kararlı sürümüne hızla yaklaştığımızın bir işareti olarak görülüyor. Bunun haricinde klasik olarak hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz