Ana Sayfa Haberler iPhone’da yapmanız gereken ayarlar neler?

iPhone’da yapmanız gereken ayarlar neler?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda, iPhone’da yapılması gereken ayarlar neler sizler için sebeplerini açıklayarak sıraladık.

iPhone’da yapılması gereken ayarlar neler?

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videoda görmüş olduğunuz ayarları yaptıktan sonra, iPhone’u daha etkin ve verimli bir şekilde kullanabileceksiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi ayarlardan bahsettik?

Bu videomuzdaki ayarlar, telefonlarımızı daha etkin kullanmamızı sağlayan ayarlar olarak karşımıza çıkıyor. Bu ayarlar arasında pil sağlığı, bilinmeyenmenleri sessize al, beyaz nokta gibi ayarlar var. Örneğin, bu ayarlar arasında beyaz nokta gibi bir ayar, geceleri telefonun gözünüzü daha az rahatsız etmesini sağlayabiliyor. Bir diğer bahsettiğimiz ayar, geri almak için salla özelliği oldu. Bu özellik ile de bir çok kullanıcı için sıkıntı oluşturan ancak kimsenin kapatmadığı bir ayar sıkıntısını sona erdirmiş olduk.

Videomuzda tüm ayarlara bakabilir, daha sonrasında ise bu ayarları sizler de kendi iPhone modelleriniz de yapabilirsiniz. Videomuzu izledikten sonra yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz