Ana Sayfa Haberler Dünyanın ilk yüzen Apple mağazası kapılarını açıyor

Dünyanın ilk yüzen Apple mağazası kapılarını açıyor

0

Apple, 10 Eylül Perşembe günü Singapur’da ilk yüzen Apple Store’unu açacak. Singapur’daki üçüncü perakende mağazası olacak bu mekanı benzersiz kılan şey, tamamen su üzerinde oturuyor olması. Dünyanın ilk yüzen Apple mağazası Apple Marina Bay Sands kapılarını açıyor.

ilk yüzen apple mağazası

Dünyanın ilk yüzen Apple mağazası Marina Bay Sands açılıyor

ABD merkezli teknoloji devi Apple, Perşembe günü Singapur’daki üçüncü mağazasını açıyor. Apple’ın Singapur’daki yeni mağazasının tamamen su üzerine oturacak olması. Bu tür bir mağaza, Apple için bir ilk niteliğinde.

ilk yüzen apple mağazası

Tamamen su ile çevrili olan Apple Marina Bay Sands, şehrin ve şehrin muhteşem silüetinin 360 derecelik kesintisiz panoramik manzarasını sunuyor. Apple’ın Singapur’daki üçüncü perakende yeri olan yeni mağaza, müşteriler için unutulmaz bir alan yaratıyor.

ilk yüzen apple mağazası

Mağazaya giren ziyaretçiler, küratörlü Apple ürünlerini ve aksesuarlarını keşfedebilecekleri, Geniuses’tan kişisel teknik destek alabilecekleri veya sadece Marina Körfezi’nin muhteşem manzarasını izleyebilecekleri kubbenin muazzam ortamıyla karşılaşıyor. Forum, Singapur’un sanatçılarının, müzisyenlerinin ve yaratıcılarının yer aldığı Today at Apple oturumlarının sahnesi olarak hizmet verecek olan bir Video Duvarı etrafında şekilleniyor. Eğitim ve tavsiye almak isteyen girişimciler ve geliştiriciler, Apple’ın mağazanın alt katında bulunan ilk su altı Toplantı Odasında Apple ekip üyeleriyle buluşabiliyor.

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz