Ana Sayfa Apple Watch Apple Watch 6, Apple Watch SE ve iPad Air 4 özellikleri sızdırıldı!

Apple Watch 6, Apple Watch SE ve iPad Air 4 özellikleri sızdırıldı!

0

Apple Etkinliği’ne saatler kala ünlü analist Evan Blass’dan Apple Watch 6, SE ile iPad Air 4 ve iPad 8 hakkında yeni sızıntılar geldi.

Apple Watch 6, Apple Watch SE ve iPad Air 4

Apple Watch 6, Apple Watch SE ve iPad Air 4 teknik özellikleri sızdırıldı!

Evan Blass’in sızdırdığı bilgilere göre 4. jenerasyon iPad Air, A14 işlemcisi ve Type-C bağlantı noktasıyla beraber gelecek. A14 Bionic işlemcisinin iPhone 12 modellerinde de yer alması bekleniyor. Yeni iPad Air’in güç düğmesine yerleştirilmiş Touch ID sensörüne sahip olması da bekleniyor.

iPad 8

Görünüşe göre göreceğimiz diğer tablet, 8. nesil olacak yeni temel iPad. Blass’a göre bir Lightning bağlantı noktası kullanacak olsa da, cihaz gücünü A12X işlemcisinden alacak.

A12X, ilk olarak 2018 iPad Pro’da görünürken, dördüncü yıl dönümüne yaklaşan 7. nesil iPad’in A10 Fusion çipine kıyasla büyük bir performansa sahip.

Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE

Tabletlerden giyilebilir cihazlara geçiş yapan Apple Watch 6 ve yeni bütçe dostu Apple Watch SE, iki farklı boyutta ve önceki Apple Watch’lara benzer şekilde yalnızca Bluetooth veya LTE bağlantısıyla gelecek.

Yine Evan Blass’ın tahminine göre Apple Watch SE, S4 işlemcisine sahip olacak. Apple Watch Series 6 için teknik detaylar arasında da yer alan S4 işlemcisinin yer alacak olması şu an için düşük ihtimal görünüyor.

Apple Watch 6’nın diğer bazı söylentileri arasında navigasyon için dijital taç yerine optik sensör kullanması gereken yeni kasa tasarımı ve iyileştirilmiş sağlık ve fitness takibi için SpO2 (kan oksijen doygunluğu) izleme özelliği bulunuyor.

Bloomberg yazarı Mark Gurman’ a göre de, Series 6 için SpO2 monitörü ve yeni işlemci dışında çok fazla bir beklentiye girmememiz gerekiyor. Ancak Watch SE’nin Watch 5’e oldukça benzeyeceği de ayrıntılar arasında yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz