Ana Sayfa Haberler Türkiye’de iOS 14 saat kaçta yayınlanacak?

Türkiye’de iOS 14 saat kaçta yayınlanacak?

8

Dün gerçekleşen eylül ayı Apple Etkinliği ile iki yeni Apple Watch ve iPad modeli ile Apple One ve Apple Fitness+ servisleri tanıtıldı. iPhone 12’nin yer almadığı etkinlikte iOS 14 ve iPadOS 14 sürümlerinin bugün yayımlanacağı açıklandı. Peki Türkiye’de iOS 14 yayınlanma saati kaç olarak açıklandı?

Türkiye’de iOS 14 saat kaçta yayınlanacak?

Apple’ın açıklamasından sonra beta sürüm kullanıcıları ve geliştiriciler için iOS 14 Golden Master sürümü yayınlandı. Apple Developer üzerinden indirilebilen güncelleme, bugün itibariyle iPadOS 14, watchOS 7 ve tvOS 14 sürümleri ile beraber herkese sunulacak.

iOS 14 GM sürümünün yapı numarası 18A373 olarak görünüyor. Bu numara beta sürecinin dışındaki kullanıcılar için de aynı olacak. Ayrıca Beta sürüm kullanıcılarının bu akşam yayınlanacak halka açık güncellemeyi kurmasına gerek yok, çünkü aynı sürüme sahip olacaklar.

Aylarca süren geliştirici ve herkese açık beta sürümlerinden sonra, iOS 14 artık halka hazır ve biz de gelmesini bekliyoruz. Peki Türkiye’de yeni iOS 14 ne zaman indirmeye sunulacak? Apple, dünya genelinde iOS 14’ü 16 Eylül’de Pasifik Saatiyle 10:00’da dağıtıma başladı.

ios 14 yayınlanma saatiYukarıda yayınlanan listeye göre Türkiye’deki iPhone,iPad, Apple Watch ve Apple TV kullanıcıları bu akşam 20:00’dan itibaren güncellemeyi indirebilecek.

Cihazlarında Beta profili olan kullanıcılar buradan cihazına uygun IPSW sürümünü indirerek iTunes aracılığı ile kurabilir.

NOT: Oluşabilecek herhangi bir sorun veya veri kaybından SihirliElma sorumlu değildir.

iOS 14 alacak iPhone modelleri

– iPhone 11
– iPhone 11 Pro
– iPhone 11 Pro Max
– iPhone XS
– iPhone XS Max
– iPhone XR
– iPhone X
– iPhone 8
– iPhone 8 Plus
– iPhone 7
– iPhone 7 Plus
– iPhone 6s
– iPhone 6s Plus
– iPhone SE (1. nesil)
– iPhone SE (2. nesil)
– iPod touch (7. nesil)


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


8 Yorumlar

  1. Merhabalar. Dun gerceklestirilen etkinlik ile ilgili haberleri canli olarak aktrabilirseniz bir sonraki etkinlikler icin seviniriz. Yani takip edemeyenler icin twitterdan ya da websayfanizdan tanitilan cihazlarin ozelliklerini anlik paylasmaniz takipcileriniz icin kolaylik saglar diye dusunuyorum. SihirliElma’nin en eski takipcilerinden birisi olarak daha fazla apple paylasimlari gormek bizi mutlu eder. Mesela How to? basligi altinda eskiden oldugu gibi Nasil yapilir? (Ornegin tumemachine nasil kullanilir? gibi) kisa ogretici apple destegi saglanabilir.
    İyi calışmalar.

  2. Ben de ios 14 beta var ve güncelleme yerinde ios14 var.İndirsem sıkıntı olurmu?(IPSW falan yazıyir yukarıda kafam karıştı)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz