Ana Sayfa Haberler Fortnite: Dünyayı Kurtar oyunu macOS’ta oynanamayacak

Fortnite: Dünyayı Kurtar oyunu macOS’ta oynanamayacak

0

Epic Games, Fortnite: Dünyayı Kurtar moduna23 Eylül’den itibaren macOS üzerinden erişilemeyeceğini duyurdu. Şirket, oyunun yeni sürümünü macOS için yayınlayamadığından, oyunun macOS’ta oynanamayacağını söylüyor.

Fortnite: Dünyayı Kurtar oyunu macOS’ta oynanamayacak

Apple ve Epic Games arasında dava ve nedenleri artık herkesin malumu. Epic Games’in geliştirici hesaplarının kapatılması, kendilerini hem Apple hem de Google tarafında sıkıntıya soktu.

fortnite: dünyayı kurtar macos

Epic Games’in oyunculara ücretsiz sunduğu Fortnite modu Dünyayı Kurtar, klasik bir canavarlara karşı diğer oyuncularla savaşma konusunu temel alıyor. Bu mod 71,99 TL karşılığında satılıyor ancak modu çoğu kullanıcı bilmiyor.

Yine de Epic Games bu modu desteklemeye kararlı. Şirketin yaptığı yeni açıklamaya göre Dünyayı Kurtar moduna macOS üzerinden erişim 23 Eylül’de sona eriyor. Güncellemenin de yayınlanmayacağı oyunu satın alanlara Epic Games tarafından ödediği ücretler iade edilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz