Ana Sayfa Haberler SteelSeries Nimbus+ inceleme

SteelSeries Nimbus+ inceleme

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, iPhone, iPad ve Mac bilgisayarlar ile oyun oynamayı sevenler için üretilmiş SteelSeries Nimbus+ özellikleri neler yakından bakıyoruz. SteelSeries Nimbus+ inceleme karşınızdayız.

SteelSeries Nimbus+ inceleme

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel üretilmiş içerikler ile karşınızdayız. Apple cihazlar için üretilmiş olan SteelSeries Nimbus+, özellikle Apple Arcade kullanıcılarını mutlu edecek cinsten. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

SteelSeries Nimbus+ bizlere neler sunuyor?

Steel Series Nimbus+, özellikleri ile kullanıcıları mutlu ediyor. Özelliklere değinmeden önce ise belirtmemiz gereken tek nokta, bu kontrolcü her oyun ile maalesef çalışmıyor. Apple Arcade oyunları ile genel olarak uyumlu olan cihaz, PUBG veya Call of Duty: Mobile gibi birçok oyunda maalesef çalışmıyor.

Cihaz Bluetooth ile telefonlarımıza bağlanıyor. Açılmasının ardından hızlı bir bağlantı sunan cihaz, kullanıma hazır hale geliyor. Apple cihazları için özel olarak tasarlanan cihaz, iPad, iPhone, Mac ve iPod’lar ile sorunsuzca çalışıyor. Bu çalışma süresi de 50 saat gibi büyük bir süre olarak belirlenmiş.

Videomuzda cihazın tüm özelliklerinden bahsettik. Videomuzu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve yorum yapmayı ihmal etmeyin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz