Ana Sayfa Haberler Adobe ile Apple’da harikalar yaratmak!

Adobe ile Apple’da harikalar yaratmak!

0

Sihirli Elma YouTube kanalındaki farklı videolarımıza devam ediyoruz. Bu videomuzda, Adobe Illustrator ile neler yapılabilir sorusuna ve vektörel çizim programını kullanarak yaptıklarımızın bizlere neler kazandırdığına kısa bir bakış atıyoruz.

Adobe Illustrator ile neler yapılabilir?

Sihirli Elma YouTube kanalında eğitici videolar ile karşınıza çıkıyoruz. Eğer sizin de Adobe Illustrator hakkında merak ettiğiniz sorular varsa, bu videoyu izledikten sonra küçük bir fikre sahip olabilirsiniz. Bu video ile beraber Adobe Illustrator’a küçük bir giriş yapmak istedik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Adobe Illustrator’a kısa bir bakış

Adobe Illustrator, Adobe’un bizler için geliştirdiği vektörel çizim yazılımıdır. Adobe Illustrator ile beraber gelişmiş vekteröl çizimler yapabilirsiniz. Vektörel çizim programı, dünyada birçok profesyonel tarafından kullanıllan tasarım proğramı olarak karşımıza çıkıyor. Bu programı kullanarak, gerçek fotoğraflar kullanmak yerine tasarımlar yapabilir ve bu vektörel tasarımları işlerinizde rahatça kullanabilirsiniz.

Videomuzu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın. Eğer bu videoların devamının gelmesini isterseniz de aşağıya fikirlerinizi ve düşüncelerinizi lütfen bizimle paylaşın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz