Ana Sayfa Haberler iOS 14.2 Public Beta yayımlandı! Nasıl yüklenir?

iOS 14.2 Public Beta yayımlandı! Nasıl yüklenir?

2

Tüm dünyaya yayınlanalı henüz bir haftayı doldurmayan iOS 14, ikinci beta sürümü iOS 14.2 Public Beta sürümü ile karşımızda. Kısa bir süre önce Developer Beta ile gelen özellikler, Public Beta ile birlikte daha geniş bir kitlenin kullanımına sunuluyor. Yeni güncellemeyle ile gelen özellikler arasında Shazam uygulaması için yapılan güncelleme ön plana çıkıyor.

iOS 14.2 Public Beta çıktı! Nasıl yüklenir?

Public Beta sürümleri ile Developer Beta sürümleri arasında teknik olarak bir fark bulunmuyor. Göze çarpan ilk detay müzik tanımlama uygulaması Shazam’ın iOS 14 Kontrol Merkezi üzerinden çalışabilmesi oldu.

ios 14.2 public betaBu sürümde Shazam’i Ayarlar kısmından Denetim Merkezi’ne taşıyabiliyorsunuz. Apple 2017 yılının aralık ayında Shazam’i 400 milyon dolar karşılığında satın almıştı.

iOS 14’ün herkese açık geliştirici sürümünü yüklemek için buraya tıklayarak Beta Yazılım Programı’na kayıt olmanız gerekiyor.

– Açılan sayfada Sign Up butonuna tıklayarak Apple hesabınız ile kayıt olmalısınız. Daha önce kayıt yaptıranlar ise Sign In bölümüne tıklayarak giriş yapabiliyor.

ios 14.2 public beta

– Karşınıza çıkan sözleşmeyi kabul ettikten sonra iOS bölümüne tıklamanız ve Get Started başlığı altında yer alan “Enroll your iOS device” linkine tıklamanız gerekiyor.
– Daha sonra Install Profile bölümünden Public Beta profilini indirerek cihazınıza kurmanız gerekli.
– İşlemleri başarıyla tamamladıktan sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünde Public Beta sürümünü indirebilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz üzere hatalar ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Tekrar hatırlatalım, cihazınızda oluşabilecek donanım, yazılım sorunu veya veri kaybından Sihirli Elma sorumlu değildir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Bazı sitelere giriş yapmak çok zorladı. Örneğin abone olmak için çabaladığı superkablonet.com sitesine önce giremedim. wi-fi, Proxy ayarları vs kurcaladım sonunda başardım girmeyi.

    Sorun wi-fi ayarlarından kaynaklanıyormuş. Yeniden kablosuz ağa bağlanınca çözüldü. Şu an her şey güzel gidiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz