Ana Sayfa Haberler iPhone 12 orijinal kılıf etiketleri sızdırıldı!

iPhone 12 orijinal kılıf etiketleri sızdırıldı!

0

Apple’ın 13 Ekim‘de tanıtacağı iddia edilen yeni iPhone’lar hakkında sızıntılar devam ediyor. Bugün de Twitter’da iPhone 12 orijinal kılıf etiketleri sızdırıldı.

iPhone 12 orijinal kılıf etiketleri sızdırıldı!

Apple’ın iPhone 12 ailesini 13 Ekim Salı günü tanıtması ve 16 Ekim’de de ön siparişe açılması bekleniyor. Neredeyse her analistin paylaştığı tarihe günler kala, telefon hakkında kutu içeriği, model sayısı gibi birçok söylenti dolaşıyor.

Bugün de DuanRui isimli Twitter kullanıcısı Apple Store’da iPhone 12 için satılacak orijinal silikon kılıfların kutu etiketlerini paylaştı. Paylaşıma göre iPhone 12 mini, iPhone 12 / 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max için üç adet kılıf bulunuyor.

iphone 12 orijinal kılıf etiketleri

Kılıf etiketlerine göre iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinin boyutunun 6.1 inç olacağı görülüyor. Kılıfta yer alan etiketler, dört modelden en küçük olan iPhone 12 mini’nin 5.4 inç, iPhone 12 Pro Max’in ise 6.7 inç boyutunda olacağı sızıntılarını doğruluyor.

Tanıtımınıa kısa bir süre kalan iPhone 12’nin dün de beş farklı rengi ile örgülü Lightning – Type-C kablo görüntüleri sızdırılmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz