Ana Sayfa Haberler iOS 14’ten altın tavsiyeler

iOS 14’ten altın tavsiyeler

0

Sihirli Elma olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda, hayatımıza giren iPhone’ların yeni işletim sistemi hakkında bilmeniz gereken farklı iOS 14 ipuçları neler yakından bakıyoruz.

En iyi iOS 14 ipuçları 

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzu izledikten sonra öğrendiğiniz detaylar ile iPhone’u daha etkin kullanmaya başlayabileceksiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Neler söyledik?

Videomuzda ilk olarak ana ekran düzeninin nasıl olması gerektiğine yakından baktık. Ekran düzeni hakkındaki ipuçları ile, çok fazla uygulamayı aynı anda telefonunuza indiriyorsanız ekran düzeniniz toplu bir hale geliyor. Bu uygulamaları bulmak da bu düzen ile daha kolay bir hale geliyor. Diğer ipuçları da artık WhatsApp’daki görüntülü görüşmeye veda edeceğimiz bir özellik. Görüntülü konuşurken telefonda başka bir iş yapamazkeni artık FaceTime ile bu büyük dert bitiyor. FaceTime, siz uygulamayı arka plana atsanız bir görüntünüzü karşı tarafa iletmeye devam ediyor. Arkaya dokunma özelliği ile telefonunuzun arkasına dokunarak da birçok işlemi hızlıca halledebilirken bu işlemleri seçme özelliği de sizlere bırakılmış.

Kanalımzıdaki videomuzu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın. Şimdiden iyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz