Ana Sayfa Haberler Apple, HomePod Mini tanıtmaya hazırlanıyor

Apple, HomePod Mini tanıtmaya hazırlanıyor

0

Apple, daha küçük ve daha ucuz bir HomePod modeli tanıtmaya hazırlanıyor. Sızıntılarıyla ünlü l0vetodream adlı Twitter hesabının paylaştığı bilgilere göre bu yıl HomePod 2 lansmanı yerine HomePod Mini tanıtacağını söyledi.

Apple, HomePod Mini tanıtmaya hazırlanıyor

Apple, bu yılın başlarında, çalışanların önceki indirim limitlerinden yüzde 50 indirimle 10 adede kadar HomePod satın almasına izin vermeye başladı. Bazı gözlemciler, daha büyük satın alma limitinin, Apple’ın yeni modelden önce mevcut HomePod‌ envanterini temizleme çabalarının bir parçası olabileceğini öne sürmüştü.

apple homepod mini

Apple, daha küçük, daha uygun fiyatlı sürümün yanı sıra mevcut ‌ HomePod’u satmaya devam edebilir, ancak çok iyi satmadığı bildirilen premium model için gelecekteki siparişlerini durdurabilir. Apple, şimidiye kadar ‌HomePod‌ satış rakamlarını da açıklamadı, bunun yerine hoparlörü “Giyilebilir Cihazlar, Ev ve Aksesuarlar” kategorisi altında gruplandırdı. Ancak bu satış başarısının gelmemesinin en büyük nedeni fiyat yüksekliği olduğu düşünülüyor.

Apple’ın HomePod Mini ile bu satış istatistiğini yükseltmek istemesiyle beraber, yazılım güncellemesi ile üçüncü taraf müzik desteği getirmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz