Ana Sayfa Haberler iOS için haftanın ücretsiz uygulamalarını sıraladık!

iOS için haftanın ücretsiz uygulamalarını sıraladık!

1

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, iOS telefonlar için ücretsiz olan uygulamalar neler sıraladık.

iOS telefonlar için ücretsiz olan uygulamalar

Sihirli Elma YouTube kanalında bu haftaki videomuz oldukça özel. Bu videoda, normal zamanda ücretli olan ve kullanıcılara birçok özellik sunan kısa süreliğine ücretsiz uygulamaları sıraladık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi uygulamalar ücretsiz oldu?

Ücretsiz olan uygulamalar insanların hayatlarını kolaylaştıran uygulamalar olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulamalar arasında Windows yada Mac cihazımızı uzaktan kontrol edebileceğimiz bir uygulama bulunuyor. Fotoğraflarımızı gizli tutmak isterseniz de bir uygulama mevcut. Bu uygulama da normalde 5 dolar iken ücretsiz olmuş durumda. Tüm bu uygulamalara videomuzdan ulaşabilir, YouTube açıklamalar kısmından linklere erişebilirsiniz.

Videoyu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi untumayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz