Ana Sayfa Haberler Telefonu bilgisayarla birleştiren telefon tutucusu!

Telefonu bilgisayarla birleştiren telefon tutucusu!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda, telefonu bilgisayar ile birleştiren ilginç bir aparatı denedik. Ally telefon tutucu inceleme videomuz ile karşınızdayız!

Ally telefon tutucu inceleme: Bizi neler bekliyor?

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel içerikler üretmeye devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone yada başka herhangi bir telefon için kullanabileceğiniz ve farklı bir çözüm sunan telefon tutucuyu test ediyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Telefon tutucu neler sunuyor?

Telefon tutucu, bilgisayarımıza yapışkan bant ile yapışıyor. Yapışkanlığı konusunda mutlu eden tutucu, kullanıcıların kullanımına hazır hale geliyor. Tutucuyu bilgisayara yapıştırmanın ardından, telefonun arka kısmına da gerekli metal plakayı yapıştırıyor ve tutucu hazır hale getiriyorsunuz.

Eğer siz de tutucuyu beğendiyseniz, YouTube videomuzun açıklamalar kısmındaki linkten iPhone tutucuyu satın alabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz