Ana Sayfa Haberler iOS 14.1 Golden Master sürümü yayımlandı!

iOS 14.1 Golden Master sürümü yayımlandı!

0

Apple bugün , geçen aydan beri test edilen iOS 14.2’nin üçüncü geliştirici beta sürümünü yayınladı ve şimdi de geliştiricilere iOS 14.1 Golden Master sürümünü yayınladı.

Apple, yanlışlıkla iOS 14.1 güncellemesi gönderdi, ardından Golden Master sürümü ekledi

Apple yanlışlıkla iOS 14.1’i dün genel yayın olarak yayınladı, ancak güncelleme daha sonra Apple Developer portalından çekildi ve şimdi bir GM yapısı olarak geri döndü.

ios 14.1 golden master

iOS 14.1, önümüzdeki hafta iPhone 12 ile kutudan hazır yüklenmiş olarak gelecek güncelleme olacak. Yani Shazam entegrasyonu ve yeni emojiler içeren iOS 14.2, bir süre daha beta sürümünde kalacak. iOS 14.1 ile kullanıcılar, yeni HomePod mini ve Home uygulamasındaki diğer geliştirmeler için de destek bulacak.

Apple, iOS 14.1’in ne zaman halka açılacağını açıklamadı, ancak büyük olasılıkla önümüzdeki hafta iPhone 12’nin piyasaya sürülmesinden önce tüm kullanıcılara sunulacak. Apple, geliştiriciler için iOS 14.2 beta da sunduğundan, iOS 14.1 GM, yalnızca Apple Developer portalındaki IPSW dosyaları aracılığıyla edinilebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz