Ana Sayfa Öne Çıkanlar Her şeyi kablosuz yapan ürün inceleme!

Her şeyi kablosuz yapan ürün inceleme!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, Apple ekosistemi için üretilmiş Twelve South AirFly Pro Bluetooth Verici özellikleri neler yakından bakıyoruz.

Twelve South AirFly Pro

Sihirli Elma YouTube kanalımızdaki Apple ekosistemine ait videolar ile karşınızdayız. Bu videoda, Bluetooth teknolojisine sahip olmayan cihazlara bu özelliği kazandıran bir ürüne yakından bakıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Twelve South AirFly Pro neler sunuyor?

Oldukça küçük bir yer kaplayan AirFly Pro, birçok cihaza kablosuz bir şekilde bağlanmamızı sağlıyor. Bu cihaz ile, AirPods’unuzu veya Beats kulaklıklarınızı uçak içi eğlence sistemlerinden tutun da koşu bandınıza kadar bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca bu cihaz, 3.5 Jack girişine sahip cihazlara kablosuz olarak bağlanmamızı sağlıyor. Örneğin, aracınızın Bluetooth bağlantı desteği yoksa ancak 3.5 Jack girişine sahipse bu cihaz ile aracınıza kablosuz bir şekilde bağlayabilirsiniz.

Videoda ürünler hakkında tüm fikirlerimizi söyledik. Sizler de bu ürünler hakkında fikirlerinizi YouTube yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz