Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisi, daha hızlı kişisel erişim noktası sağlıyor

iPhone 12 serisi, daha hızlı kişisel erişim noktası sağlıyor

0

iPhone 12 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yapılan yeni bir teste göre iPhone 12 serisi, daha önceki iPhone’lara göre farklı olarak 5 GHz kişisel erişim noktası sağlıyor.

iPhone 12 serisi, 5 GHz kişisel erişim noktası sağlıyor

Eski iPhone modellerinde 2.4 GHz bandı üzerinden yayın yapan kişisel erişim noktası, iPhone 12 serisi ile 5 GHz bandına geçti. Bu değişim, iPhone 12’nin eski modellere göre kısa mesafede yaklaşık 3 kat daha hızlı mobil internet paylaşımı yapacak olması demek.

iphone 12 5 ghz kişisel erişim noktası

5 GHz Wi-Fi üzerinden Kişisel Erişim Noktası, tüm iPhone 12 modellerinde varsayılan olarak etkin bulunuyor. Bu aygıtlardaki Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası menüsünde, Kişisel Erişim Noktasını 2,4 GHz bandını 5 GHz’ye çeviren yeni bir “Uyumluluğu En Üst Düzeye Çıkar” geçiş düğmesi bulunuyor.

Daha yüksek hızlı 5G ağları ve 5GHz Wi-Fi’nin maksimum verimini destekleyen iPhone 12 modellerinin kombinasyonu, daha hızlı Kişisel Erişim Noktası’nın yolunu açıyor, ancak tam hız iyileştirmelerini onaylamak için testlerin yapılması gerekiyor. 5 GHz Wi-Fi’nin 2,4 GHz Wi-Fi’den daha hızlı olmasına karşın, daha kısa menzile sahip olduğunu, bu nedenle Kişisel Erişim Noktası hızlarının, bağlı bir cihazın iPhone ile olan mesafesine göre değişeceğini de belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz