Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisi, daha hızlı kişisel erişim noktası sağlıyor

iPhone 12 serisi, daha hızlı kişisel erişim noktası sağlıyor

0

iPhone 12 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yapılan yeni bir teste göre iPhone 12 serisi, daha önceki iPhone’lara göre farklı olarak 5 GHz kişisel erişim noktası sağlıyor.

iPhone 12 serisi, 5 GHz kişisel erişim noktası sağlıyor

Eski iPhone modellerinde 2.4 GHz bandı üzerinden yayın yapan kişisel erişim noktası, iPhone 12 serisi ile 5 GHz bandına geçti. Bu değişim, iPhone 12’nin eski modellere göre kısa mesafede yaklaşık 3 kat daha hızlı mobil internet paylaşımı yapacak olması demek.

iphone 12 5 ghz kişisel erişim noktası

5 GHz Wi-Fi üzerinden Kişisel Erişim Noktası, tüm iPhone 12 modellerinde varsayılan olarak etkin bulunuyor. Bu aygıtlardaki Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası menüsünde, Kişisel Erişim Noktasını 2,4 GHz bandını 5 GHz’ye çeviren yeni bir “Uyumluluğu En Üst Düzeye Çıkar” geçiş düğmesi bulunuyor.

Daha yüksek hızlı 5G ağları ve 5GHz Wi-Fi’nin maksimum verimini destekleyen iPhone 12 modellerinin kombinasyonu, daha hızlı Kişisel Erişim Noktası’nın yolunu açıyor, ancak tam hız iyileştirmelerini onaylamak için testlerin yapılması gerekiyor. 5 GHz Wi-Fi’nin 2,4 GHz Wi-Fi’den daha hızlı olmasına karşın, daha kısa menzile sahip olduğunu, bu nedenle Kişisel Erişim Noktası hızlarının, bağlı bir cihazın iPhone ile olan mesafesine göre değişeceğini de belirtelim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz