Ana Sayfa Haberler iPhone 13 için ilk kablosuz iPhone iddiası!

iPhone 13 için ilk kablosuz iPhone iddiası!

0

Apple’ın iPhone 12 serisini tanıtmasının üzerinden henüz bir ay geçmedi. Yurt dışında kullanıcılar ile buluşmuş olmasına rağmen henüz ülkemizde satışa sunulmayan yeni iPhone’lar tazeliğini korurken, bir sonraki serinin detayları ortaya çıkmaya başladı. iPhone 13 ile depolama seçeneğinin 1 TB’a kadar çıkarılacağına dair iddiaları sizlerle paylaşmıştık.

iPhone 13 kablolara tamamen veda edebilir!

iPhone 13 iddialarına bir yenisi daha eklendi ve ciddi bir heyecana neden oldu. Bu yıl cihazların kutusundan şarj aleti ve kulaklığı çıkaran Apple’ın iPhone’u tamamen kablosuz bir cihaz haline getirmek istediği son birkaç yıldır konuşuluyor. Yani, iPhone 13 Lightning portu olmadan karşımıza çıkabilir. Kullanıcılar iPad Pro ile benzer şekilde iPhone’larda USB-C portuna geçiş yapılmasını bekliyordu, ancak MagSafe’in tanıtılması ile kabloya veda edilecek iddiaları tekrar gündeme geldi.

Peki cihaz çöktüğünde ne olacak? dediğinizi duyar gibiyiz, Mac bilgisayarlarda yıllardır yer alan ve internet bağlantısı sayesinde cihazın yazılımını sıfırdan kurmaya imkan tanıyan Recovery Mod özelliğinin iPhone için geliştirdiğini daha önce duyurmuş ve sızdırılan ekran görüntülerini sizlerle paylaşmıştık.

İşin özeti: Apple birkaç yıl içerisinde iPhone’u tamamen kablosuz hale getirmeyi hedefliyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz