Ana Sayfa Apple Watch Spotify Apple Watch uygulamasında yeni gelişme!

Spotify Apple Watch uygulamasında yeni gelişme!

0
Spotify Streaming özelliği Apple Watch modelleri için aktif oldu

Şirket, geçtiğimiz ayda yeni Spotify özelliğini test etmeye başlamıştı. Bugün bazı kullanıcılar Spotify Streaming özelliğinin Apple Watch için kullanılabilir olduğunu fark etti.

Apple Watch için Spotify Streaming özelliği yayınlandı

Şirket, Eylül ayında bazı test kullanıcıları için Spotify Streaming özelliğini aktif etmişti. Bu özellik sayesinde kullanıcılar iPhone ve Mac cihazlarında bulunan Spotify uygulamasını kontrol edebilecek.

Spotify Streaming özelliği Apple Watch modelleri için aktif oldu

Bugün bazı Apple Watch kullanıcıları yeni Spotify özelliğinin kendi cihazlarında da aktif olduğunu fark etti. Yayınlanan bu özellik sayesinde iPhone ve Mac cihazlarınızdan uzaktayken de Spotify uygulamanızı kontrol edebileceksiniz. Örneğin spor yaparken akıllı telefonunuzu yanınızda taşımak zorunda kalmayacaksınız.

Müzik ve Podcast yayınlarını mobil ağ veya Wi-Fi üzerinden Apple Watch aksesuarınız sayesinde kontrol edebileceksiniz. Yayınlanan özellik henüz tüm cihazlar için kullanılabilir değil. Şirketin yeni özelliği kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarda aktif edeceği söyleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz