Ana Sayfa Haberler TestFlight yazılımı için sevindiren haber

TestFlight yazılımı için sevindiren haber

0

iOS ve iPadOS işletim sistemleri için geliştirilen uygulamaları test etmeye yarayan TestFlight yazılımı söylentilere göre 10 Kasım etkinliğinde macOS için de duyurulacak.

TestFlight yazılımı macOS uyumlu hale geliyor

2014 yılında Apple tarafından satın alınan TestFlight, sadece iPadOs ve iOS işletim sistemlerini destekliyor. Mac sisteme sahip olan yazılımcılar TestFlight’ın macOS uyumlu hale gelmesini istiyor.

TestFlight yazılımı macOS uyumlu hale geliyor

TestFlight yazılımının WWDC 2019 etkinliğinde macOS için tanıtılacağı söylentiler arasında yer alıyordu ancak ne yazık ki gerçekleşmedi. 10 Kasım’da yapılacak olan etkinlikte ARM tabanlı işlemcilere sahip MacBook modellerinin tanıtılması bekleniyor. Bu sebepten dolayı TestFlight’ın önümüzdeki etkinlikte tanıtılması muhtemel.

Günümüzde mobil uygulama geliştiricilerinin hızla arttığını göz önünde bulundurursak Apple’ın geliştiriciler için daha konforlu bir ekosistem oluşturması işten bile değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz