Ana Sayfa Apple iOS Safari tarayıcısına Google Stadia desteği gelebilir

iOS Safari tarayıcısına Google Stadia desteği gelebilir

0

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Google Stadia, iOS 13 Safari tarayıcısı gerekli teknolojilere sahip olmadığı için iPhone ve iPad modellerinde kullanılamıyordu. Android, web tarayıcıları ve Chromecast‘i destekleyen Stadia ile ilgili yeni bir kod keşfedildi.

Safari, Google Stadia desteği ile gündemde

iOS 14 sürümü ile birlikte Stadium benzeri web tarayıcıları Google Stadia’nın iPhone ve iPad cihazlarda desteklendiğini kanıtladı. iPhone ve iPad sahipleri cihazlarındaki web tarayıcıların masaüstü sürümünü etkinleştirerek Stadia üzerinden oyun oynamayı başardı.

iOS Safari tarayıcısına Stadia desteği gelebilir

Stadia’nın web sitesinde keşfedilen kod parçacığı yakın zamanda hem iPhone hem de iPad cihazları destekleyeceğini işaret ediyor. Amazon’un Stadia rakibi olarak piyasaya sürdüğü Luna ilk günden beri iOS ve iPadOS desteğine sahip. Bazı analistler Google’ın bu sebepten dolayı Apple cihazlar için sistemini yenilediğini belirtiyor.

Stadia’nın iOS ve iPadOS cihazlarda ne zaman sorunsuz bir şekilde oynanacağı henüz bilinmiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz