Ana Sayfa Apple Apple One More Thing etkinliğinde neler göreceğiz?

Apple One More Thing etkinliğinde neler göreceğiz?

0

Apple, 2020 yılının son çeyreğine damga vurmaya hazırlanıyor. Time Flies etkinliğinde Apple Watch serisiHigh Speed etkinliğinde ise iPhone 12 serisini gün yüzüne çıkaran Apple One More Thing (Ve bir şey daha) etkinliğinde şu an için bildiğimiz kadarıyla Apple Silicon işlemcili MacBook modellerini ve AirTags donanımını tanıtacak.

Apple One More Thing etkinliğinde neler göreceğiz?

Bu yıl düzenlenen 3. ürün lansman etkinliği olan bu etkinlikte Apple Watch ya da iPhone yerine Mac bilgisayarların tanıtılması bekleniyor. Apple haziran ayında bilgisayarları için Intel’e olan bağlılıklarını bitirme adına “Apple Silicon” adında bir işlemci kullanmaya başlayacağını açıklamıştı.

apple one more thing

Bloomberg’de yer alan habere göre, ARM tabanlı yeni MacBook’ların 13 inç ve 16 inç MacBook Pro olarak karşımıza çıkacağını aktardı. Tahminlere göre de en az iki adet 13 inç MacBook modeli göreceğiz.

Ayrıca, Apple’ın mevcut bazı Intel uygulamalarını otomatik olarak çevirebilen Rosetta 2 ve geliştiricilerin mevcut iOS ve iPadOS uygulamalarını Apple’ın silikon tabanlı Mac’lerinde yerel olarak nasıl çalıştırabilecekleri hakkında daha fazla bilgi açıklaması bekleniyor. Ayrıca halen beta sürümde bulunan macOS Big Sur’un da yayınlanması yönünde bir beklenti bulunuyor.

Mac dışında uzun zamandır sızıntılarda konu alan AirTags’lerin de bu etkinlikte tanıtılma ihtimali bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz