Ana Sayfa Apple Apple M1 işlemcili Mac Mini tanıtıldı!

Apple M1 işlemcili Mac Mini tanıtıldı!

0

Bugün tanıttığı Apple M1 işlemci ile kullanıcıların dikkatini çeken şirket, yeni Mac Mini modelini de tanıttı. İşte Apple M1 işlemcili Mac Mini özellikleri ve fiyatı!

Apple M1 işlemcili Mac Mini özellikleri ve fiyatı

Günümüzde geliştirilen ARM tabanlı işlemciler sayesinde akıllı telefonlar dizüstü bilgisayar performansına yaklaşmaya başladı. Gelişen teknolojiyi kendi ekosistemini daha iyi hale getirmek için kullanan Apple, ARM tabanlı Mac serisini tanıttı.

Mac Mini özellikleri ve fiyatı

Apple ekosistemi birçok kişi tarafından beğeniliyor. Yeni geliştirilen ARM tabanlı Apple M1 işlemci sayesinde Mac Mini modeli iOS ve iPadOS uygulamalarını çalıştırabilecek.

2 yıl önce tanıtılan versiyonuna göre ucuz olmasına rağmen yüksek performans ile karşımıza çıkan Mac Mini, işlemci performansı konusunda 3 kat daha iyi sonuçla karşımıza çıkıyor.

Yaklaşık 6 kat daha hızlı grafik performansı sunan yeni model, kompakt tasarımı ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Apple M1 işlemcide yer alan yapay zeka motoru sayesinde makine öğrenimi performansı 15 kat daha arttı.

40 Gbps’ye çıkabilen hızlarla veri aktarımı sunabilen yeni model, Wi-Fi 6 ile karşımıza çıkıyor.

8 çekirdekli Apple M1 işlemci, 8 çekirdekli grafik arabirimi ve 256 GB depolama kapasitesine sahip modelin başlangıç fiyatı 7 bin 899 TL olarak belirlenmiş. 512 GB versiyonu ise 10 bin 99 TL. Yeni model 17 Kasım’da satışa sunulacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz