Ana Sayfa Haberler Big Sur yüklü Mac’i sıfırladık, hızlandı mı? İnceledik!

Big Sur yüklü Mac’i sıfırladık, hızlandı mı? İnceledik!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen ve çok beğenilen macOS Big Sur işletim sistemini güncelleyip, incelemesini sizlerle paylaşmıştık. Bu videomuzda Big Sur yüklü Mac’i sıfırladık, hızlandı mı? İnceledik.

Big Sur yüklü Mac’i sıfırladık, hızlandı mı? İnceledik!

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel içerikler üretmeye devam ediyoruz. Daha önce Big Sur yükleyip sizlere yenilikleri anlattığımız videoda, MacBook’un üst konfigürasyonda bir donanıma sahip olmasına rağmen sistemin kastığından bahsetmiştik. Biz de cihazımızı sıfırladık ve bu şekilde test ederek sizlere sonuçları aktardık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

macOS Big Sur bazı cihazlarda stabil çalışmıyor

MacRumors’un haberine göre Apple’ın yeni işletim sistemi Big Sur, donanımı yeterli olmasına rağmen bazı MacBook Air ve MacBook Pro modellerinde oldukça ağır çalışıyor. Bu durumun kaynağının cihazlarda bulunan MacOS Catalina’dan kalan kalıntı dosyalarla sistemin çakışması olarak görülüyor ve temiz kurulum tavsiye ediliyor.

Konu hakkında Apple yeni bir güncelleme yayınlayacaktır ancak sistemindeki yavaşlama can sıkıcı boyutta olanların cihazını sıfırlaması şu an için tek çözüm olarak görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz