Ana Sayfa Apple mini-LED iPad Pro modeli ile ilgili yeni iddia

mini-LED iPad Pro modeli ile ilgili yeni iddia

0

Gelecek yıl mini-LED ve OLED olmak üzere iki farklı iPad Pro modeli tanıtılacağını iddia ediliyor. Analistler, mini-LED iPad Pro 5G modelinin piyasaya sürüleceğini düşünüyor.

mini-LED iPad Pro 5G modeli gelecek iddiası

2021 yılına yaklaşık 1 ay kala piyasaya sürülmesi planlanan cihazlar ile ilgili sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak Apple’ın mini-LED ekranlı iPad Pro modelini piyasaya süreceği iddia edilmişti.

mini-LED iPad Pro 5G gelecek iddiası

Şimdi ise mini-LED versiyonunun 5G destekli olacağı söyleniyor. Amerika’da satışa sunulan iPhone 12 modelleri gibi mmWave teknolojisiyle gelmesi beklenen iPad Pro modelinin 2020 yılının sonlarına doğru üretilmeye başlanacağı düşünülüyor.

Analist Ming-Chi Kuo, mini-LED iPad Pro modelinin 2021’in ilk yarısında tanıtılacağını belirtti. Benzer şekilde DigiTimes ve ETNews haber siteleri de benzer iddialarda bulundu.

Henüz detaylar kesinleşmese de gelecek yıl tanıtılacak olan iPad Pro modellerinin tablet piyasasında liderliğini sürdüreceğine kesin gözüyle bakılıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz