Ana Sayfa Apple Gelecek nesil iPhone kameralarıyla ilgili iddia

Gelecek nesil iPhone kameralarıyla ilgili iddia

0

Halihazırda kamera performansıyla birçok kullanıcının beğenisini kazanan Apple, iddiaya göre yeninesil iPhone periskop lens ile piyasaya sürecek.

Yeni nesil iPhone periskop lens ile gelecek

Geçtiğimiz aylarda Digitimes tarafından yayınlanan raporda şirketin iPhone modelleriyle 10 kat optik yakınlaştırma yapabilmek için araştırma yaptığı belirtilmişti.

Yeni nesil iPhone periskop lens ile gelecek iddiası

Raporda yayınlanan bilgilere göre Apple, Samsung Electro-Mechanics (SEMCO) tarafından geliştirilen periskop lensleri incelemeye başladı. Ayrıca yapılan araştırmalarda şirketin 2022 yılında piyasaya süreceği iPhone modellerinde yeni nesil lensleri kullanacağı iddia ediliyor.

Bazı kaynaklar, şirketin SEMCO ile yapacağı satın alımların Apple’a kamera modülü tedarik eden LG InnoTek ile olan ilişkisine zarar vereceğini düşünüyor. Henüz iddialar ile ilgili detaylı bilgi yer almasa da şirketin daha iyi kamera performansı için periskop lens kullanacağı düşünülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz