Ana Sayfa Apple Apple, Müzik Notları uygulamasının fişini çekiyor

Apple, Müzik Notları uygulamasının fişini çekiyor

0

2016 yılında yayınlanan Apple Müzik Notları uygulaması, müzisyen ve bestekarlar için geliştirilmişti. Şirket, radikal bir kararla uygulamayı yakın zamanda kaldıracağını açıkladı.

Apple Müzik Notları uygulaması yayından kaldırılacak

Apple Destek belgesinde yazan detaylarda uygulamanın 1 Mart 2021 yılında yayından kaldırılacağı yazıyor.

Apple, Müzik Notları uygulamasının fişini çekiyor

Uygulamanın daha önce indiren kişilere açık olacağını ve satın alma geçmişinden tekrar indirilebileceğini belirten şirket, mevcut kullanıcılar için herhangi bir güncelleme yapılmayacağının altını çizdi.

Müzik Notları uygulamasını 1.0.7 sürümüne güncelleyen şirket, yeni bir özellik ekleyerek kayıtların Sesli Notlar uygulamasına aktarılmasını sağlayacak. Müzik Notları uygulamasından kayıt aktarılabilmesi için iOS 14 veya iPadOS 14 cihazınızdaki iki uygulamanın da güncel olması gerekiyor.

Kullanıcıların Müzik Notları kayıtlarını Sesli Notlar uygulamasına aktarması gerektiğini söyleyen firma, besteler için Sesli Notlar’ın da kullanılabileceğini belirtti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz