Ana Sayfa Apple watchOS 7.2 yayınlandı! Apple Fitness Plus desteği

watchOS 7.2 yayınlandı! Apple Fitness Plus desteği

0

Apple Fitness Plus, Apple Watch 6 ile birlikte tanıtılmıştı. Bugün, watchOS 7.2 güncellemesi ile birlikte yeni platform Apple Fitness Plus duyuruldu.

watchOS 7.2 kullanıcılara sunuldu

Spor konusunda yeni bir arayış içerisinde kulan Apple kullanıcıları, şirket tarafından yayınlanacak olan Apple Fitness Plus platformunu merakla bekliyordu.

watchOS 7.2 yayınlandı

Bugün yayınlanan watchOS güncellemesiyle birlikte yeni spor asistanı da kullanıcıların beğenisine sunuldu. Apple Fitness Plus, iOS 14.3 yüklü iPhone 6s veya üzeri cihaza ve watchOS 7.2 yüklü Apple Watch 3 veya üzeri akıllı saat ile çalışıyor.

Apple Fitness Plus, şimdilik sadece Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri üyeleri için aktif edildi.

Güncelleme ile birlikte dikkat çeken diğer özellikler ise şu şekilde,

– iPhone’da bulunan Sağlık uygulamasında yaş ve cinsiyete göre kardiyo performansı hesaplama özelliği eklendi.

– EKG özelliğinin yasal olduğu ülkelerde 100 BPM üzerindeki kalp atış hızlarında atriyal fibrilasyon sınıflandırması eklendi.

– VoiceOver ile braille ekranları için destek eklendi.

– Ayrıca bazı performans iyileştirmeleri yapıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz