Ana Sayfa Haberler Apple Car tekrar gündemde! Ne zaman gelecek?

Apple Car tekrar gündemde! Ne zaman gelecek?

0

Gündeme bomba gibi düşen Apple’ın otomobil sektörüne gireceği haberi hisseleri hareketlendirdi. Apple Car ile ilgili tüm gelişmeleri derlediğimiz videomuz ile karşınızdayız.

Apple Car tekrar gündemde! Ne zaman gelecek?

Apple Araba söylentileri yıllardır ortalıkta dolaşıyor. Dün itibarıyla ortaya çıkan Reuters’ın yeni raporu, son derece gizli projeye daha fazla ışık tutuyor. Sizleri raporda yer alan ayrıntıları ve Apple Car’ın 2024 hedefi hakkındaki tüm ayrıntıları değerlendirdiğimiz videomuzla baş başa bırakalım.

Sızıntının gündem olmasıyla beraber Tesla hisseleri biraz düşerken, Apple hisseleri ise hareketlendi.

Reuters rapouna göre, Apple aracı için lityum demir fosfat (LFP) pil kimyasını inceliyor. Tesla’nın da bu pil teknolojisini kullanmayı planladığı belirtiliyor. Apple daha önce Magna International ile araba üretimi hakkında görüşmeler yapmıştı, ancak Apple’ın planları belirsiz hale gelince görüşmeler zayıfladı. Magna, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Apple’ın bu piyasaya kendi markasıyla mı yoksa hali hazırda otomotiv sektöründe var olan bir şirketi satın alarak mı 2024 yılında rakiplerinin karşısına çıkacak zamanla göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz