Ana Sayfa Apple TV Oyun odaklı Apple TV önümüzdeki yıl gelebilir

Oyun odaklı Apple TV önümüzdeki yıl gelebilir

0

Apple ile ilgili haberleriyle ünlü Mark Gurman, Apple’ın önümüzdeki yıl oyun odaklı Apple TV modeli çıkarmayı planladığını açıkladı.

Oyun odaklı Apple TV önümüzdeki yıl gelebilir

Daha önce Apple’ın Bul özelliğinin yerleştirildiği yeni bir uzaktan kumanda üzerinde çalıştığını söyleyen Mark Gurman’a göre yeni Apple TV modeli oyuncuları sevindirecek. Yeni Apple TV’nin oyun kontrolcüsü ile piyasaya sürülmesi de ihtimaller arasında.

oyun odaklı apple tv

Bu yılın başlarında, Twitter’da “Fudge” olarak bilinen isimsiz bir bilgi sızıntısı, Apple’ın daha hızlı performans için A12 ve A14 işlemcilerinin farklı sürümleriyle yeni Apple TV modellerinin prototipini yaptığını belirtti.

Fudge, Apple’ın, mevcut Apple TV modelleriyle çalışmayabilecek Apple Arcade hizmetine konsol kalitesinde oyunlar getirmeyi planladığını da sözlerine ekledi. Yeni Apple TV’nin, mevcut Apple TV 4K modeli için 32 GB ve 64 GB’a kıyasla daha yüksek 64 GB ve 128 GB depolama kapasitesi seçeneklerine sahip olduğu da söyleniyor.

Apple TV 4K modelinin üç yıldan uzun bir süre önce piyasaya sürüdüğü göz önüne alınırsa. gelecek yıl yeni bir Apple TV görebilme ihtimalimiz yüksek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz