Ana Sayfa Haberler Mini-LED ekranlı iPad Pro kısa bir süre içinde tanıtılabilir

Mini-LED ekranlı iPad Pro kısa bir süre içinde tanıtılabilir

0

DigiTimes, Apple’ın Mini-LED ekranlı iPad Pro modelini için 2021 yılının ilk çeyreğinde duyuracağını yeni raporunda paylaştı. Rapor, Apple’ın ekranlar ve dokunmatik paneller için tedarik zincirini çeşitlendirdiğini iddia ediyor. BOE ile anlaşan şirketin iPhone ve GIS için OLED paneller tedarik edeceğini gösteriyor.

Mini-LED ekranlı iPad Pro kısa bir süre içinde tanıtılabilir

Apple’ın bir süredir, mevcut iPad ekranlarına göre daha koyu siyahlar, daha yüksek parlaklıklar, daha zengin renkler ve daha iyi kontrast dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme sunacak olan Mini-LED ekrana sahip 12.9 inç iPad Pro‌ hazırladığı söyleniyor. Ekranı aydınlatmak için binlerce ayrı LED kullanan bu teknoloji, OLED ekranların sunduğu pek çok faydayı sunabiliyor.

mini-led ekranlı ipad pro

Ünlü analist Ming-Chi Kuo‘nun da dahil olduğu önceki raporlar, Mini-LED‌ ‌iPad Pro‌’nun 2021’in ilk yarısında piyasaya sürüleceğini, ancak DigiTimes’ın bugünkü raporuna göre de yeni yılın ilk yarısının başında olduğu belirtiyor.

Yeni nesil ‌iPad Pro‌’nun geleceğine bakıldığında, Apple’ın OLED’e tekrar geçmeden önce  kısa bir süreliğine Mini-LED‌’e geçmesi olası görünmüyor. Ancak Apple’ın üretim hattını OLED ekran teknolojisine geçirmek istediği söyleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz